Ons park zijn geopend. Gewenste reserveringen. Jumpers ouder dan 16 jaar kunnen terugkomen naar onze parken om zich te vermaken !

We doen ons best om de maatregelen op het gebied van sanitaire hygiëne en sociale afstand te respecteren. Hydro-alcoholische gels zullen beschikbaar zijn op onze sites. Contant geld wordt tijdelijk niet meer geaccepteerd. Betalingen worden alleen gedaan met bankkaart.

Als u een evenement heeft geboekt, nemen wij zo snel mogelijk per e-mail contact met u op. U ontvangt een Voucher die u in al onze parken kunt gebruiken. Gratis vermeldingen met vervallen geldigheidsdata worden bij de receptie van onze parken verlengd voor een periode van 3 maanden, beginnend op 10 juni.

Wil je een unieke en leuke ervaring beleven met vrienden, familie of collega's ?

Kojump is een overdekt pretpark voor jong en oud, sportief en minder sportief !

Kom en ontdek de verschillende attracties van onze speel-en ontspanningsruimtes: trampolines, battle beam, klim-en krab muren, jump tower, foam pit, airbag, dodge-ball en basketball arena's, wipeout, air track, cage ball en nog veel meer !

Onze parken zijn uitgerust met geluid-en lichtinstallaties, feest-en verjaardagsruimtes, een Ko-Bar, kleedkamers met douchecabines en opbergkasten.

Ons Ko-Team van jonge, dynamische en gemotiveerde professionals heeft maar één doel: ervoor zorgen dat u een onvergetelijke tijd heeft !

Onze parken

Binnenkort

Waterloo

Binnenkort

Mons

ONZE FORMULES

U gelukkig is onze prioriteit ! Bij Kojump bieden we u verschillende formules aan, aangepast aan uw wensen en behoeften: verjaardagen, jumpsessies van 1 of 2 uur, abonnementen, feesten, sportlessen, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiefeesten of andere speciale wensen !

Onze succesformule: de Ko-Party! Kom elke vrijdag en zaterdag, van 19 tot 21 uur met ons feesten! Er wordt een geluid-en lichtsfeer zoals in een disco, een hapje en een frisdrankje worden aangeboden aan de deelnemers.

Lees meer op onze prijspagina of vraag een offerte aan.

ONZE KO-BAR

Kom in onze bar met een panoramische uitzicht op het park en geniet van gratis Wi-fi. We proberen zoveel mogelijk lokale, ecologische en duurzame partnerschappen aan te gaan. Wij werken met het Belgische biologische merk Kale voor onze gebakjes, Ab Inbev en zijn gamma van Ginette-bieren, evenals Coca-Cola Company en zijn Honest Bio Organic assortiment.