Menu

Welkom bij KOJUMP

Ontdek onze Trampolineparken!

Wil je een unieke en leuke ervaring beleven met vrienden, familie of collega's?

KOJUMP is een overdekt pretpark voor jong en oud, sportief en minder sportief.

Kom en ontdek de verschillende attracties van onze speel-en ontspanningsruimtes: trampolines, combat beam, klim- en krabmuren, springtoren, foam pit, Airbag, trefbal- en basketbalarena's, Wipeout, Airtrack en nog veel meer!

Al onze parken zijn uitgerust met geluids- en lichtinstallaties, verjaardagsruimtes, een cafetaria, kleedkamers en opbergkluisjes.

Ons KOTEAM van jonge, gemotiveerde en enthousiaste professionals heeft maar één doel: jou een onvergetelijke tijd bezorgen!

ONZE FORMULES

Geluk is onze eerste prioriteit! Bij KoJump bieden we u verschillende pakketten aan, aangepast aan uw wensen en behoeften: verjaardagen, jumpsessies van 1 of 2 uur, abonnementen, feesten, sportlessen, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiefeesten of andere speciale verzoeken!

Ons succespakket: de KOPARTY! Elke vrijdag en zaterdag, van 19u tot 21u, kom en feest met ons mee in een sfeer van licht en geluid, net als in een nachtclub! Hapjes en drankjes zijn voorzien voor alle deelnemers.

KO-BAR

Maak gebruit van onze cafeteria om te ontspannen en op te frissen terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het park en gratis WiFi.

KOPEAK

Ontdek, exclusief in ons Messancy park, onze nieuwe leuke en kleurrijke klimactiviteit!

We bieden routes van verschillende moeilijkheidsgraden, met iets voor het hele gezin. De klimwanden zijn geschikt voor zowel ervaren klimmers als beginners, zodat je je vaardigheden kunt testen, je grenzen kunt verleggent en in je eigen tempo vorderingen kunt maken.

Klim in alle veiligheid dankzij het automatische self-belay systeem en leer van onze coaches!