In navolging van overheidsrichtlijnen met betrekking tot Covid-19, informeren wij u dat onze parken tot en met 19 april gesloten zijn.

Iedereen die een verjaardag of een simpele Jump-sessie heeft gereserveerd, wordt zo snel mogelijk gecontacteerd.

Bedankt voor je begrip.

Trampolineplezier voor het hele gezin!

Kojump is het favoriete indoor trampolinepark van België en biedt het perfecte dagje uit voor familie en vrienden van alle leeftijden.

We hebben een enorme selectie van trampolines, schuimkuilen, klimwanden en andere verbazingwekkende en unieke attracties.

We hebben ook feestzalen voor alle belangrijke verjaardagen en een café met wifi voor ouders om te ontspannen of kinderen om te genieten van een post-workout traktatie.

Boek nu online en we zien je binnenkort bij Kojump!

Onze parken

20 Apr 2020
20 Apr 2020
Binnenkort

Waterloo

Verjaardagen bij Kojump

Geniet van een leuke dag vol met leuke momenten die elke gast op het feestje van uw kind wekenlang zal laten praten! Wij zorgen voor alles, dus alles wat je op de dag moet doen is ontspannen en plezier maken!

De kinderen krijgen 2 uur om te springen en te genieten van het park en we houden een feestzaal voor u gereserveerd waar taart, kaarsen en drankjes staan te wachten, evenals een verrassingspakket voor het jarige meisje of de jongen. U krijgt ook gepersonaliseerde uitnodigingskaarten en een Kojump teamlid speciaal voor u.

KObirthday kan ook gecombineerd worden met ons KOparty-formule voor een muziek- en lichtbeleving.

Lees meer op onze prijspagina of vraag een offerte aan.

Party bij Kojump

Onze KOparty-formule maakt van het park uw eigen jumping nachtclub.

Op vrijdag- en zaterdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur zetten we de muziek en het licht aan en laten we u naar hartelust genieten van een clubachtige ervaring. Het arrangement is inclusief een drankje en een hapje voor iedere deelnemer.

Het feest kan ook gecombineerd worden met een verjaardag.

Kijk op onze prijzenpagina voor meer informatie of vraag een offerte aan.

En we kunnen nog tal van andere soorten evenementen voor u organiseren: batchelor/batchelorette-avonden, teambuildingsoefeningen, scholen, groepen... Alles is mogelijk!

Vul ons aanvraagformulier voor evenementen op maat in of neem contact met ons op voor meer informatie!