Onze parken blijven open !

Reserveren is verplicht en gebeurt alleen via de Website.

We doen ons best om de maatregelen op het gebied van sanitaire hygiëne en sociale afstand te respecteren.

De capaciteit van onze parken is gereduceerd tot 50 jumpers per uur. Kinderen onder 12 jaar moeten geen masker dragen om te springen. De toegang tot onze parken is verboden voor mensen boven de 18 jaar.

De KoBars zones blijven open. Drankautomaten tot uw beschikking ( geen service meer aan de bar en in de hal ).

Dank u voor uw loyaliteit en begrip ! Zorg voor jezelf en je geliefden.

Wil je een unieke en leuke ervaring beleven met vrienden, familie of collega's ?

Kojump is een overdekt pretpark voor jong en oud, sportief en minder sportief !

Kom en ontdek de verschillende attracties van onze speel-en ontspanningsruimtes: trampolines, battle beam, klim-en krab muren, jump tower, foam pit, airbag, dodge-ball en basketball arena's, wipeout, air track, cage ball en nog veel meer !

Onze parken zijn uitgerust met geluid-en lichtinstallaties, feest-en verjaardagsruimtes, een Ko-Bar, kleedkamers met douchecabines en opbergkasten.

Ons Ko-Team van jonge, dynamische en gemotiveerde professionals heeft maar één doel: ervoor zorgen dat u een onvergetelijke tijd heeft !

Onze parken

ONZE FORMULES

U gelukkig zien (of maken) is onze prioriteit ! Bij Kojump bieden we verschillende formules aan, aangepast aan uw wensen en behoeften: verjaardagen, jumpsessies van 1 of 2 uur, abonnementen, feesten, sportlessen, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiefeesten of andere speciale wensen !

Onze succesformule: de Ko-Party! Kom elke vrijdag en zaterdag, van 19 tot 21 uur met ons feesten! Een unieke geluid -en lichtbeleving zijn zeker van de partij. Bovendien worden een hapje en frisdrankje aangeboden aan de deelnemers.

Lees meer op onze prijzenpagina of vraag een offerte aan.

ONZE KO-BAR

Kom van het panoramisch uitzicht op het park genieten in onze bar en geniet van een heerlijk drankje en gratis Wi-fi. We proberen zoveel mogelijk lokale, ecologische en duurzame samenwerking aan te gaan. Wij werken met het Belgische biologische merk Kale voor onze gebakjes, Ab Inbev en zijn gamma van Ginette-bieren, evenals Coca-Cola Company en zijn Honest Bio Organic assortiment.