Opening van ons park in Waterloo deze zaterdag 19 september 2020 !

Reserveren is verplicht en gebeurt alleen via de Website.

We doen ons best om de maatregelen op het gebied van sanitaire hygiëne en sociale afstand te respecteren.

Dank u voor uw loyaliteit !

Wil je een unieke en leuke ervaring beleven met vrienden, familie of collega's ?

Kojump is een overdekt pretpark voor jong en oud, sportief en minder sportief !

Kom en ontdek de verschillende attracties van onze speel-en ontspanningsruimtes: trampolines, battle beam, klim-en krab muren, jump tower, foam pit, airbag, dodge-ball en basketball arena's, wipeout, air track, cage ball en nog veel meer !

Onze parken zijn uitgerust met geluid-en lichtinstallaties, feest-en verjaardagsruimtes, een Ko-Bar, kleedkamers met douchecabines en opbergkasten.

Ons Ko-Team van jonge, dynamische en gemotiveerde professionals heeft maar één doel: ervoor zorgen dat u een onvergetelijke tijd heeft !

Onze parken

ONZE FORMULES

U gelukkig zien (of maken) is onze prioriteit ! Bij Kojump bieden we verschillende formules aan, aangepast aan uw wensen en behoeften: verjaardagen, jumpsessies van 1 of 2 uur, abonnementen, feesten, sportlessen, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiefeesten of andere speciale wensen !

Onze succesformule: de Ko-Party! Kom elke vrijdag en zaterdag, van 19 tot 21 uur met ons feesten! Een unieke geluid -en lichtbeleving zijn zeker van de partij. Bovendien worden een hapje en frisdrankje aangeboden aan de deelnemers.

Lees meer op onze prijzenpagina of vraag een offerte aan.

ONZE KO-BAR

Kom van het panoramisch uitzicht op het park genieten in onze bar en geniet van een heerlijk drankje en gratis Wi-fi. We proberen zoveel mogelijk lokale, ecologische en duurzame samenwerking aan te gaan. Wij werken met het Belgische biologische merk Kale voor onze gebakjes, Ab Inbev en zijn gamma van Ginette-bieren, evenals Coca-Cola Company en zijn Honest Bio Organic assortiment.